Fri frakt 
Från 499 kr
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 
Returrätt 
30 dagar
Hem /

Julklappstips 2020

Julen står precis runt hörnet och för många innebär det en och annan klapp som ska inhandlas. Står du och stampar i julklappsletandet och behöver hjälp med fantasin? Nedan hittar du MM Sports allra bästa julklappstips för julen 2020 – till hela din bekantskapskrets!

Beställ senast 21/12 med Budbee eller PostNord så har du paketet innan julafton!

Julklappstips träningsredskap

Hemmaträning har ökat lavinartat under 2020 och med våra redskap kan du enklare komma i form på hemmaplan. Ett träningsgummiband är t.ex. smidigt att ta med sig överallt och tar dessutom väldigt lite plats. Man kommer även långt med ett par hantlar i olika vikter eller varför inte en viktväst för långa promenader? Eller ett hopprep som håller konditionen igång?

Ta en titt bland mängder av träningsredskap. Här nedan ser du ett urval av våra storsäljande produkter!

Julklappstips Träningskläder dam

Oavsett om det tränas hemma eller på annan plats är det ett välkänt faktum att nya och snygga träningskläder ger en välkommen boost i motivationen. Varför inte uppdatera garderoben med en snygg träningstopp eller ett par riktigt sköna träningstights? Det kan vara det där lilla extra som behövs för att klara av att hålla lågan uppe under våra mörka vintermånader.

Julklappstips Träningskläder Herr

Alla gillar mjuka klappar! Vi har alltid fokus på plagg med optimal passform som framhäver musklerna på bästa möjliga sätt och det är inget vi kompromissar med. Därför är det en säker och uppskattad julklapp med nya träningskläder från oss. Med allt från vår klassiska MM Sports T-shirt till Limited Edition och härligt mjuka boxershorts i hög kvalité finns det en uppsjö av träningskläder att välja mellan.

Julklappstips träningstillbehör

Visste du att genom att välja rätt träningstillbehör kan du få ut maximalt av träningen? Därför är grundläggande utrustning en perfekt julklapp för alla som tränar men det finns också många smarta uppfinningar som t.ex. foam roller och träningsband, som erbjuder bättre säkerhet, mer stöd, skydd mot slitage och starkare grepp i träningen. Träningstillbehör är en julklapp som kan hänga med och uppskattas länge!

Julklappstips Presentkort

Har du svårt att lista ut vad du ska handla i slutändan? Låt dem välja själv istället! Köp ett presentkort hos MM Sports så kan den lycklige mottagaren i lugn och ro välja bland över 5000 olika kosttillskott, träningskläder och träningstillbehör.

  • Finns flera olika valörer att välja mellan!
  • Skickas per post
  • Kommer i ett fint kuvert med presentsnöre för att direkt kunna lägga under granen!
  • Gäller endast i vår webshop
Ny kund?